1-2 hverdages levering på lagervarer       Fri fragt over 1000 kr.       Faguddannet personale       Autoriseret forhandler

Træværk og metal

Alt i træmaling og metalmaling til indendørs brug

Her finder du sortimentet af træmaling og metalmaling til indendørs brug i den bedste kvalitet. Du finder både lak, emalje og vandbaserede produkter i vores webshop.
Maling af træværk indenfor kan være mange ting, men du kunne f.eks. lede efter panelmaling, hvis du har en panel, som skal males. Eller maling til alle indvendige døre og dørkarme. Det kan også være du ønsker at forny dit køkken med maling til køkkenlåger og køkkenskabe i højglans. Det kan også være du er i gang med at genopfriske et gammel møbel, f.eks. et spisebord med tilhørende stole eller en kommode. Det kan også være, at du vil i gang med at male alle dine møbler i en anden farve.
Uanset hvad så er det også her at du finder slidstærkt møbelmaling til træmøbler indendørs i forskellige glans. Vi har også transparent træmaling. Leder du efter radiatormaling, så er det også i denne kategori du finder metalmaling. Det kan også være du har andet metal, der skal males. Vær også opmærksom på at noget maling kan både anvendes til metal og træ.

Gå på opdagelse i vores online udvalg af dækkende træmaling og metalmaling. Det er billigt at male med – selv uden tilbud, da de alle har en god dækkeevne, hvilket sparer dig for både tid og penge. Det vil du helt sikkert sætte pris på.  Se også vores spærrende maling til trælofter her

 

 

preload spinner