1-2 hverdages levering på lagervarer       Fri fragt over 1000 kr. Ellers 35 kr.       Faguddannet personale       Autoriseret forhandler

Malerfirma og farvehandler

Lad os hjælpe dig med dit malerarbejde

Malerfirmaet Dyrup Farver ApS er beliggende i det naturskønne Silkeborg. Malerbutikken er ejet af Michael Baad og Kasper Severinsen, der tilsammen har over 50 års erfaring inden for maling. Kasper har arbejdet som kørende sælger og regionsleder for Dyrup og Michael Baad har været malermester siden 1999. 
Dyrup Farver har eksisteret siden 2004 og i butikken kan du finde alt inden for Dyrups sortiment og diverse malertilbehør. Hvis du ikke selv vil i gang med et gør-det-selv projekt, sender vi Malermester Michael Baad ud for at give dig et uforpligtende tilbud.

Professionel vejledning og gode malertilbud
I forretningen hos Dyrup Farver får du ikke kun professionelle kvalitetsprodukter til en god pris, men også professionel vejledning inden du køber maling og udstyr. Du er altid velkommen i butikken i Silkeborg, hvor du også kan hente malerprodukter med op til 35 % rabat og få den nødvendige vejledning. Har du brug for assistance er Michael Baad klar til at give en professionel hånd med og har alt et godt tilbud på malerarbejde, som er skræddersyet til dit behov.

Få et login til webshoppen
DyrupFarver.dk er perfekt for dig, der ved hvad du skal bruge, og gerne vil spare mange penge på kvalitetsprodukterne fra danske Dyrup og Gori. På få øjeblikke kan du se alle priser, handle i vores webshop og få vores kvalitetsprodukter leveret hjem til dig. Det kræver blot, at du tilmelder dig vores webshop og får dit personlige login. Det er både hurtigt, billigt og nemt. Se alt maling og udstyr i vores webshop.

Åbningstider i vores farvehandel:
Mandag til Torsdag      7.00 til 16.00
Fredag                         7.00 til 14.00
Lørdag                         Lukket
Søndag og Helligdage Lukket

 

Åbningstider ferieperioder/Helligdage 2019:

Skærtorsdag                        Lukket

Langfredag                          Lukket

2. Påskedag                        Lukket

Kristi Himmelfartsdag          Lukket

20. dec - 1. januar 2020      Lukket

 

På alle andre hverdage holder vi åbent som vanligt.

 

 


Opret login til webshoppen her.

 

Eller få maleren selv til at gøre arbejdet for dig.