1-2 hverdages levering på lagervarer       Fri fragt over 1000 kr. Ellers 79 kr.       Faguddannet personale       Autoriseret forhandler

Træbeskyttelse

Skjoldet mod elementerne er effektiv træbeskyttelse

Med træbeskyttelse plejer og vedligeholder du dit træværk, og beskytter det fra skadelige elementer som råd, skimmelsvamp, skadedyr, fugt, UV-stråler, og samtidigt ønsker at give nyt liv til al udendørs træ, som f.eks. din træterrasse, carporten, rækværket etc.

Træ uden træbeskyttelse vil være direkte udsat for vind og vejr, solens stråler og vinterens kulde, hvilket på sigt vil skade træværket.
Træbeskyttelse, vil gøre dit træværk mere vejrbestandig og modstandsdygtig overfor de udefrakommende påvirkninger som vand og snavs, og holdbarheden øges markant.
 

Forskellen på transparent og dækkende træbeskyttelse

Træflader, som behandles med træbeskyttelse, vil fremstå med en flot og dekorativ overflade, mens man tager hensyn til, og skåner, miljøet.
Ved transparent træbeskyttelse træder træets struktur og åretegning tydeligt frem, mens en dækkende træbeskyttelse, som findes i et antal farve nuancer, giver en ensartet malet overflade, men træets struktur ses stadig.

Ved brug af udendørs træbeskyttelse, vil man hurtigt opdage hvor let det er at arbejde med, fordi konsistensen er cremet, og drypper minimalt. Dækkeevnen er, som med al Gori og Dyrup maling, rigtigt god, hvilket er med til at sikre, at dit træværk kan holde MANGE år frem i tiden, hvis der jævnligt behandles med f.eks. Gori træbeskyttelse.

Hos Dyrup Farver, har vi mange års erfaring i alt hvad der har med maling og træbeskyttelse at gøre. Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om Gori og vores andre kvalitetsprodukter, og få nogle gode tips til effektiv træbeskyttelse.

Læs mere om:
Diffusionsåben maling - Sokkelmaling - Silikatmaling - Miljø maling