En lille forsmag - Trendfarver 2021

Oprettet d.

En lille forsmag - Trendfarver 2021

Trendfarver 2021

 

Vi har netop afsløret tre af de nye trendfarver for året 2021. Farverne kan bruges hver for sig, men sammen matcher de hinanden og giver et rum ro og balance.

 

   

TRANSCEND

Transcend er en smuk lys brun farve, som har en lille smule rødligt skær og derfor tilfører rummet lidt varme. Den er nem at arbejde med og kan, ligesom grå farver, bruges som en neutral farve i indretningen, da den passer sammen med mange andre farver. Derfor er den god både som grundfarve til hjemmet eller en farve til mindre detaljer.  

 

 

LIGHT CHERRY PARADE
Light Cherry Parade er en farve som er inspireret af terrakotta farverne, som vi ser rigtig meget i boligmoden netop nu. Den har varme og dybde og dens udtryk varierer, alt efter hvilke farver den sættes sammen med og fungerer flot sammen med både lyse og mørke farver og er desuden meget smuk ved siden af guldfarve.

 

 

MISTY AQUA
Misty Aqua er en pastel som tilfører liv og lys til rummet den bliver brugt i og giver et frisk pift af farve. Den er desuden smuk, når den sættes sammen med mørke træsorter som f.eks. røget eg, teak og palisander og kan være med til at understrege en retrostil.