1-2 hverdages levering på lagervarer       Fri fragt over 1000 kr. Ellers 49 kr.       Faguddannet personale       Autoriseret forhandler

Maling fra Dyrup Farver i Silkeborg

Råd og vejledning fra Dyrup Farver
 

Professionel rådgivning fra Dyrup Farver

Maling og maler artikler har vi igennem mange år beskæftiget os med her hos Dyrup Farver.
Dyrup Farver er et stort og professionelt firma der sætter en ære i sit arbejde, vi ønsker tilfredse og glæde kunder, og vi interesserer os for det vi laver.

For at kunne yde den bedst mulige kundeservice har vi besluttet os for at oprette en brevkasse, hvor vores kunder kan få svar og rådgivning i forbindelse med maleropgaver samt indkøb af diverse malerartikler.

Skulle du være i tvivl om hvilken form for maling, der passer bedst til den konkrete opgave, du skal i gang med? Eller vil du høre, hvordan man maler paneler eller vindueskarme, så de fremstår flotte og holder længe? Ja, så sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål.

Brevkassen foregår via mail, du sender os en mail med din undren, spørgsmål eller forespørgsel, og vi giver dig professionel rådgivning og vejledning.

Vi forhandler, hvad der skal bruges

Vi har udvalgt et sortiment af de bedste kvalitetsprodukter på markedet.
Igennem mange år i branchen, gode kontakter til leverandører, samt viden og ekspertise, har vi udvalgt de bedste produkter, der lever op til vores høje krav – for kun det bedste er godt nok til vores kunder.

Endvidere forhandler vi dette til en uhørt lav pris. Her på hjemmesiden, under fanen: Produkter, kan du se en liste over de mange produkter, som vi forhandler. Finder du ikke hvad du søger opfordrer vi dig til at sende en mail med din forespørgsel, højst sandsynligt kan vi hjælpe.

Kun det bedste er godt nok!

Som et kvalitetsbevidst firma, der har sit ry at værne om, har vi taget den beslutning, at kun det bedste er godt nok!
Derfor forhandler vi kun produkter, som vi kan stå inde for, og som lever op til vores høje krav om kvalitet og funktionalitet.
Der er ingen tvivl om, at arbejdet går lettere, når materialerne er i top, og ikke mindst vil resultatet af arbejdet afhænge af kvaliteten af de materialer der er anvendt!
Husk at vi også gør alt i træbeskyttelse fra Gori.