Guide til dine DIY projekterDet er ikke altid nemt at komme i gang med et gør-det-selv projekt. Ofte er det fordi man ikke ved, hvordan man skal gribe det an og hvilke produkter man skal bruge til det.
Det kan være alt fra hvordan man skal male skabslåger og sofaborde til hvordan man spartler vægge. 
Vi har derfor skrevet forskellige vejledninger til hvordan dit DIY projekt kan gøres. Du kan desuden altid kontakte Birgitte og Kasper, som begge er faguddannede og har mange års erfaring.

 

MALEGUIDE - indendørs her

 

MALEGUIDE - udendørs her

 

 

Bannerbillede til artikel om træbeskyttelse

 

Disse vejledninger er baseret på mange års viden, men er dog uforpligtende i vejledningen i den korrekte anvendelse af produktet. Behandlingsvejledningen fritager ikke brugeren for at afprøve produktet til brugerens valgte opgave.
Forholdene, hvortil produktet anvendes, ligger ofte uden for vores kontrol, og vi kan dermed kun stå indenfor produktets kvalitet og ikke omgivelserne og overfladens tilstand. Malerarbejdets resultat er afhængig af underlagets tilstand, tidligere behandling, temperatur, luftfugtighed, påføringsmetode m.m. Dyrup Farver forbeholder sig retten til at ændre behandlingsvejledninger uden varsel.