1-2 hverdages levering på lagervarer       Fri fragt over 1000 kr.       Faguddannet personale       Autoriseret forhandler

Dyrup Farver i større lokaler

Oprettet d.

Dyrup Farver i større lokaler

Foto: Martin Ballund

 

Siden slutningen af november 2020, har indehaverne af malerfirmaet og farvehandlen Dyrup Farver ApS, Michael Baad og Kasper Severinsen bygget ny butik til farvehandlen i den anden ende af matriklen.

 

Kasper og Michael har de sidste 5 år haft planer om at udvide butikken, da de længe siden har vokset ud af de nuværende rammer.
Inden det kunne lade sig gøre, skulle de dog finde en ny lejer til de nuværende lokaler og det lykkedes sidste år, hvor Familiefrisøren valgte at rykke teltpælene op og de får dermed også større lokaler.
Den aftale kom på et godt tidspunkt, eftersom Dyrup Farver får endnu et brand i butikken og pladsmanglen derfor bliver endnu større.

Den nye farvehandel har stadig adresse på Granhøjvej 1, da der var plads på grunden til at bygge en helt nye lokaler - blot 20 meter længere henne.

 

Vi leverer selvfølgelig den samme gode service og vi glæder os til at tage imod vores nuværende og nye kunder i de større lokaler forventeligt i slutningen af februar måned.