1-2 hverdages levering på lagervarer       Fri fragt over 1000 kr. Ellers 79 kr.       Faguddannet personale       Autoriseret forhandler

Murmaling

Minimér risici med jævnlig vedligeholdelse med murmaling

Frostsprængte, smuldrede eller revnede mure og sokler er de hyppigste tegn på at dit hus ikke har været sikret godt nok, mod de meget skiftende vejrforhold vi har her i Danmark. Er dit murværk ikke beskyttet med murmaling, vil den fugt, som trænger ind i husets væg og fundament, have optimale vilkår for at nedbryde og svække husets konstruktion, hvilket hurtigere får det til at se gammelt og slidt ud, og dermed sænkes husets standard og værdi.

Samtidigt vil udefrakommende fugt i væggene også, på sigt, udgøre en sundhedsmæssig risiko for både din familie og dig, da risikoen for udvikling af skimmelsvamp vil være øget.
Men med den rette behandling og beskyttelse med Dyrups facademaling og sokkelmaling, vil du kunne minimere disse risici væsentligt.
 

Beskyt med murmaling fra Dyrup

Med Dyrups program indenfor murmaling og sokkelmaling af høj kvalitet, får du en vejrbestandig kvalitetsmaling som, udover at hæmme begroninger, tillader huset at ”ånde” og komme af med fugten, og yder dermed en ekstrem god beskyttelse mod fugtskader i dit murværk.

Kom ind til Dyrup Farver og hør mere om murmaling til beskyttelse af alle typer materialer som f.eks. beton, pus, gasbeton og kalksandsten, med forskellig glans, og i et utal af farver, således at du beskytter dit hus mod al slags vind og vejr, samtidigt med at huset fremstår pænt og præsentabelt, og dit hus får sit eget personlige og unikke præg, hvis du vælger selv at tone din murmaling i dine egne, personligt designede nuancer.


Læs mere om:
Diffusionsåben maling - Gori - Sokkelmaling - Silikatmaling - Miljø maling