1-2 dages levering på lagervarer       Fri Fragt over 300 kr.       Faguddannet personale       Autoriseret forhandler

Handelsbetingelser

Handels- og leveringsbetingelser for Dyrupfarver.dk
 
Dyrupfarver.dk
Granhøjvej 1
8600 Silkeborg
Tlf 86 86 78 08
Cvr 21636746
 
Etableringsår
2004
 
Ved ordre
Du modtager en automatisk genereret ordrebekræftelse.
 
Dyrupfarver tager forbehold for trykfejl, tekniske fejl samt udsolgte varer.
Såfremt vi ikke kan imødekomme din ordre, giver vi besked indenfor 24 timer.
 
På Dyrupfarver.dk kan du kun se priser og bestille varer, når du har registreret dig. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os, enten pr. mail el. pr. telefon.
 
 
Alle priser på websitet angives inklusive moms. Priserne er dagspriser.
Dyrupfarver.dk leverer kun til adresser I Danmark.
 
Betaling
www.dyrupfarver.dk betales der med Dankort
Ved brug af betalingskort er der forbundet et kortgebyr. Gebyret for at benytte de respektive betal­ingskort, ses i parantesen under betaling.
Du kan også betale med ViaBill. Læs mere her
 
Sikkerhed
Betales der med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
 
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS (Pengeinstitutternes Betalings Service), der kan læse dem. Hverken www.dyrup­farver.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.
 
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.dyrupfarver.dk el. én af vores lev­erandører. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
 
Fragt
Gratis fragt ved køb over 300 kr. ordre under 300 kr vil blive pålagt fast fragt beløb på 79 kr.
Gælder kun til det “brofaste” Danmark. Ved levering til f.eks. Bornholm eller Samsø leveres til gældende fragtpriser, der kan oplyses på opfordring før afsendelse og ordreaccept.
 
Fortrydelsesret
Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dyrupfarver.dk. Fortrydelsesretten træder I kraft fra den dag, du modtager din vare.
 
Fortrydelsesretten kan kun benyttes, såfremt varen returneres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen, beskadiger varen eller på an­den måder forringer varens værdi.
 
Ønsker du at benytte fortrydelsesretten skal du skriftligt gøre Dyrup Farver opmærksom herpå. Send mail til info@dyrupfarver.dk, hvor du gør opmærksom på at du ønsker at benytte for­trydelsesretten og returnere varen. Herefter modtager du en returadresse. Du kan også vælge at returnere varen personligt.
 
Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen.
 
Du skal selv betale udgifterne forbundet med returneringen.
 
Bemærk at vi ikke kan tage tonede varer retur, da de er specielt fremstillet til dig.
 
Når du fortryder dit køb tilbagebetaler vi købssummen fratrukket fragtomkostninger. Dette gøres ved en overførsel til din bank konto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsesretten. Det er derfor vigtigt at du oplyser dit registreringsnummer og kon­tonummer.
 
Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå. Evt. også kopi af forudgående korrespondence mv.
 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 
Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde varen. Manglende emballage kan nemlig i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi for­ringes, hvorved fortrydelsesretten bortfalder.
 
Reklamationsret
Når du handler på www.dyrupfarver.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Bemærk: Specialtoninger tages ikke retur.
 
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
 
Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse (kun ved forudgående aftale).
 
Dyrupfarver
Granhøjvej 1
8600 Silkeborg
 
Når du returnerer varen, bedes du angive følgende:
En beskrivelse af fejlen, ordrenummer, og dit navn samt adresse.