1-2 hverdages levering på lagervarer       Fri Fragt over 300 kr.       Faguddannet personale       Autoriseret forhandler

Malerfirma og farvehandler

Lad Malermester Michael Baad hjælpe med dit malerarbejde

Malerfirmaet Dyrup Farver er beliggende i det naturskønne Silkeborg. Malerbutikken er ejet af Malermester Michael Baad, der har mange års erfaring, som maler inden for malerfaget. Dyrup Farver er også en lokal farvehandler, hvor du finder alt inden for Dyrups sortiment og diverse malertilbehør.

Professionel vejledning og gode malertilbud
I forretningen hos Dyrup Farver får du ikke kun professionelle kvalitetsprodukter til en god pris, men også professionel vejledning inden du køber maling og udstyr. Du er altid velkommen i butikken i Silkeborg, hvor du også kan hente malerprodukter med op til 35 % rabat og få den nødvendige vejledning. Har du brug for assistance er Michael Baad klar til at give en professionel hånd med og har alt et godt tilbud på malerarbejde, som er skræddersyet til dit behov.

Få et login til webshoppen
DyrupFarver.dk er perfekt for dig, der ved hvad du skal bruge, og gerne vil spare mange penge på kvalitetsprodukterne fra danske Dyrup og Gori. På få øjeblikke kan du se alle priser, handle i vores webshop og få vores kvalitetsprodukter leveret hjem til dig. Det kræver blot, at du tilmelder dig vores webshop og får dit personlige login. Det er både hurtigt, billigt og nemt. Se alt maling og udstyr i vores webshop.

Åbningstider i vores farvehandel:
Mandag til Torsdag      7.00 til 16.00
Fredag                         7.00 til 14.00
Lørdag                         Lukket
Søndag og Helligdage Lukket

 


Opret login til webshoppen her.

 

Eller få maleren selv til at gøre arbejdet for dig.